Veelgestelde Silent disco vragen

Kan ik het zelf installeren?

Ja, het is heel eenvoudig en binnen enkele minuten te installeren. Bij verzending sturen wij een zeer eenvoudige / duidelijke handleiding mee. Vooraf kun je ook een video bekijken van de installatie op Youtube [bekijk hier de video]. Daarnaast zijn wij ook 24/7 telefonisch bereikbaar voor technisch support.

Wat is het bereik van de zender?

Wij hanteren een bereik van +/- 150 meter vanaf de zender. Wil je een langere afstand of misschien wel een rondleiding, wandeling of kroegentoch met de Silent disco doen? Dan hebben wij twee mobiele Silent disco mogelijkheden: disco in een

rugzak en de muziek op wielen.

Hoe is de kwaliteit van de apparatuur?

De hoofdtelefoons beschikken standaard over de twee kanalenfunctie (schakelaar), volumeregelaar en de hoofdtelefoons zijn op maat te verstellen. Dit zijn de meest gebruikte en kwalitatief goede Silent disco hoofdtelefoons van Europa. Maar om de kwaliteit van het geluid nog beter te krijgen leveren wij ook standaard twee equalizers mee

[zie installatie video]. Tevens zorgen de equalizers voor een hoger volume.

Wij verhuren de meest gebruikte zender in de Silent disco sector. Dankzij de meegeleverde equalizers kun je ook rechtstreeks USB, SD en twee microfoons aansluiten.  

Wanneer moet ik het pakket retourneren?

De eerste werkdag na de activiteit, evenement of feest moet het pakket geretourneerd worden via PostNL. In de offerte staat beschreven wat de prijs is voor het retourneren. Dit bedrag moet rechtstreeks bij het PostNL filiaal worden voldaan.

Moet ik borg betalen?

Nee, bij ons hoef je geen (hoge) borgsommen te betalen. We werken met een huurovereenkomst en betaling vooraf.

Hoelang gaan de batterijen van hoofdtelefoons mee?

De batterijen gaan ongeveer 20 uur mee. Daarnaast leveren we altijd voldoende extra batterijen voor de zekerheid.

Deze zijn eenvoudig zelf te vervangen.

 

 

 

 

Welke geluids- / muziekbronnen kan ik aansluiten? 

Na bevestiging ontvang je van ons een aantal vragen, één van die vragen is welke muziek-/ geluidsbronnen jullie willen aansluiten. Wij zorgen dan voor de geschikte bekabeling tussen zender en de muziekbron(nen).

Voorbeelden van geluids-/ muziekbronnen die je kunt verbinden met de Silent disco zender:

  • DJ apparatuur / mengpanelen
  • Radio
  • Mp3speler
  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop / computer
  • CD-speler
  • Microfoons

Daarnaast kun je ook rechtstreeks een USB-stick, SD-kaart en twee microfoons aansluiten op de zender. Heb je een andere geluids-/ muziekbron die je wil aansluiten aan de Silent disco en twijfel je of deze daarvoor geschikt is? Stel ons de vraag en we melden of het mogelijk is.

Wat bij schade / vermissing van apparatuur?

De hoofdtelefoons zijn gelukkig “hufter-proof”oftewel ze kunnen wel tegen een stootje. De zender samen met de equalizers zijn ingebouwd in een omhuizing en zijn dus ook goed beschermd. Ontstaat er toch schade aan de hoofdtelefoons dan kunnen wij veel onderdelen kosteloos repareren / vervangen. Bij onherstelbare schade berekenen wij 35 euro per hoofdtelefoon.

Wanneer krijg ik het pakket binnen?

1 á 2 dagen voor de boekingsdatum krijgen jullie het pakket binnen. Genoeg tijd dus om de apparatuur te testen en alles te controleren. Natuurlijk controleren wij ook altijd de apparatuur voordat we verzenden.

Na verzending van het pakket ontvang je van ons het Track&Trace nummer. Jullie kunnen dan precies zien wanneer het pakket bij jullie geleverd wordt.

Technisch support 247Disco?

Bij het pakket zit een handleiding die ook online is vinden, op Youtube staat een installatievideo online en we zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor technisch support. Jullie hebben het pakket 1-2 dagen voor de boekingsdatum in huis en kunnen dus rustig de werking ervan testen en bij vragen contact met ons opnemen.

 

 

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht