Silent disco op basis van verzending

Silent disco huren op basis van verzending? 

Wij hebben vijf silent disco verhuurmogelijkheden, één daarvan is de "Silent disco op basis van verzending". Ken je goede DJ, ga je een presentatie geven of heb je veel muziek op je MP3speler, smartphone of laptop dan is de goedkoopste manier om alleen de Silent disco apparatuur te huren.

Het pakket 

Het Silent disco pakket bestaat uit het aantal bestelde draadloze koptelefoons, de zender, benodigde bekabeling, extra batterijen en een duidelijke handleiding. Maar daarnaast leveren we ook als enigste van Nederland twee extra equalizers, deze zorgen voor een nog betere geluidskwaliteit en een hoger volume. Dankzij de equalizer kan je ook direct USB stick, SD kaart en microfoon aansluiten.

 

De installatie

Van ons krijg je dus een compleet pakket, het enige wat je nog nodig hebt is een muziekbron. Wil je SD kaart of USB stick aansluiten dan kan dit rechtstreeks op de equalizer. Ga je gebruik maken van mengpanelen / DJ apparatuur dan kan je gebruik maken van de meegeleverde bekabeling. Wil je laptop / pc, smartphone, tv, beamer, tablet etc. aansluiten? Dan heb je de apparatuur ook binnen een paar minuten geïnstalleerd. Het mooiste van de installatie is dat iedereen het kan, je hebt geen technische achtergrond hiervoor nodig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  De Silent disco apparatuur
  Silent disco met allround DJ)
  Mobiele Silent disco set

  Aantal draadloze hoofdtelefoons

  Datum van evenement / activiteit

  Plaats van evenement / activiteit

  Voor- en achternaam

  Email

  Telefoonnummer

  Aanvullingen

  captcha [capthcar captcha-1]

  Vragen? Stuur een Whatsapp bericht