Dansen tijdens de lunch – Trend nu ook in Nederland

De Zweedse Molly Ränge organiseerde voor het eerst Lunch Beats. Dit was een
evenement die maandelijks plaatsvond in Stockholm, tussen de middag. Zo konden mensen in hun pauze even helemaal los gaan, om vervolgens met frisse moed weer aan de slag te gaan. Dit werd vrij snel internationaal opgepikt en het is dan nu ook een ware trend geworden!

Naast leuk ook goed voor je

Naast ontzettend leuk, blijkt het ook nog eens heel goed voor je te zijn: Amerikaanse onderzoekers van de Maryland University hebben de invloed van muziek op onze gesteldheid eens onder de loep genomen. En wat blijkt? Muziek heeft een grote invloed op onze bloedvaten. Muziek verwijdt je bloedvaten, werkt stress verlagend en verhoogd de productiviteit. Zo bent u ook ’s middags op uw best! Ook kwamen zij tot de ontdekking dat dansen gelukkig maakt. Door te dansen maak je namelijk endorfine vrij, ook wel het gelukshormoon genoemd.

Overal te wereld houden mensen Lunch Beats. Op kantoren of externe locaties, er wordt altijd wel ergens gedanst tijdens de pauze. Inmiddels is het overgevlogen naar Nederland en een ware trend aan het worden. Het Lunch beats concept, kan op verschillende manieren ingevuld worden. 247Disco.nl bied landelijk vele mogelijkheden, waaronder een Silent disco concepten, drive-in shows en nu ook de Lunch Beats.

———————————————————————————————————-
Voor vragen en meer informatie: 247disco.nl/lunch-beats/

Contactpersoon:
Wessel Bottenberg
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
Tel. 0545-477142

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht