Mobiele Silent disco

 

De Silent disco is een nieuwe manier van feestvieren, waarbij de bezoekers via een draadloze koptelefoon luisteren naar de DJ of geluidsfragment. Geen geluidsoverlast voor de omgeving en de unieke mogelijkheid om op verschillende kanalen verschillende muziekstijlen uit te zenden, wat de silent disco bij uitstek geschikt maakt voor een zeer gemêleerd publiek. Maar 247Disco heeft nu een compleet nieuw concept bedacht: de mobiele Silent disco.

Twee unieke concepten

247Disco bied twee verschillende mogelijkheden, namelijk de "Disco in een rugzak" en "Muziek op wielen". Bij het eerste concept draagt iemand een rugzak met alle benodigde apparatuur voor een Silent disco en bij het concept op wielen loopt een DJ achter een omgebouwde engelse kinderwagen.

Mobiele Silent disco / disco in een rugzak

Disco in een rugzak

Bij de "disco in de rugzak" loopt de muziek mee met het publiek. Één persoon draagt een rugtas waarin zich alle benodigde apparatuur voor een silent disco bevindt. Twee kabels maken de aansluiting van twee muziekbronnen mogelijk, zoals een smartphone, tablet of mp3-speler. Iedereen kan via een draadloze koptelefoon luisteren naar één van deze twee muziekbronnen.

De gebruiksmogelijkheden van de mobiele silent disco zijn legio: een vrijgezellenfeest of kroegentocht bijvoorbeeld, maar ook straattheater of een wandeling door de natuur.

 

“In tegenstelling tot andere manieren van feestvieren, heeft de omgeving geen enkele hinder van de mobiele silent disco. Sterker nog: voorbijgangers vinden het ontzettend leuk om mensen te zien dansen op muziek die zijzelf niet horen.

 

We krijgen al veel positieve en leuke reacties. Zo zette een groep dames de mobiele disco in voor hun vrijgezellenfeest, wat uiteindelijk resulteerde in een spontaan dansfeestje in een weiland. Je kan het namelijk zo gek maken als je zelf wil: in optocht door de stad meeblèren met foute hits, maar ook een wandelende theatertour organiseren of met z'n allen dansen op het strand.

ALLES KAN, DE ENIGE LIMIET IS DE FANTASIE VAN DE GEBRUIKER!

Rugzak disco

Muziek op wielen

Normaal met een feest blijf je op één locatie. Wil je toch naar meerdere locaties dan heeft het publiek even geen muziek of de muziek moet zo hard staan dat je het onderweg ook nog kan horen. Beide opties zijn niet echt ideaal voor een leuk en gezellig feest. Met "muziek op wielen" kan je net zoals met de rugzak naar elke locatie waar je maar wilt.

Wij hebben de Silent disco in een kinderwagen (JA, je leest het goed een kinderwagen) gebouwd. Samen met een mengpaneel, laptop, equalizer en een grote accu. Hierdoor hebben wij een mobiele Silent disco gecreëerd.

Voorbeeld: Je beste vriend gaat binnenkort trouwen, samen met de rest van de vriendengroep willen jullie wat leuks organiseren. Jullie willen alle kroegen in Amsterdam bezoeken en overal een drankje doen, een echte vrijgezellenkroegentocht. Maar je wil niet dat mensen na een paar cafés geen gespreksonderwerpen meer hebben of dat mensen moe/lui worden en vroeg naar huis gaan. De oplossing voor deze kroegentocht is de mobiele Silent disco. Je kan alle kroegen bezoeken en je hebt geen moment zonder (je favoriete) muziek.

Het grootste voordeel is dus dat je op elke locatie van muziek kunt genieten. Je kunt een cafétocht lopen langs de haven in Rotterdam, genieten van de natuur op de Veluwe, of met je studentenvereniging een promotietour houden door het centrum van Nijmegen.

Maar er zijn nog meer voordelen:

 • De sfeer is sneller gemaakt.
 • Mensen blijven langer en worden minder snel lui of moe.
 • Je kunt bij de privé DJ elk moment een nummer aanvragen.
 • Jij bepaald waar je naar toe gaat en hoelang het feest gaat duren.
 • Mensen praten er lang over na en er word hilarisch op teruggekeken.

 

Mobiele Silent disco

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  De Silent disco apparatuur
  Silent disco met allround DJ)
  Mobiele Silent disco set

  Aantal draadloze hoofdtelefoons

  Datum van evenement / activiteit

  Plaats van evenement / activiteit

  Voor- en achternaam

  Email

  Telefoonnummer

  Aanvullingen

  captcha [capthcar captcha-1]

   

  Vragen? Stuur een Whatsapp bericht