OFFERTE AANVRAGEN


  De Silent disco apparatuur
  Silent disco met allround DJ)
  Mobiele Silent disco set

  Aantal draadloze hoofdtelefoons

  Datum van evenement / activiteit

  Plaats van evenement / activiteit

  Voor- en achternaam

  Email

  Telefoonnummer

  Aanvullingen

  captcha [capthcar captcha-1]

   


  DJ BOEKEN IN Roermond

  Zoek je een beschikbare DJ in Limburg? Wij werken samen met het bedrijf HR-Sound. Dit is een professioneel bedrijf dat ervaren DJs levert voor evenementen, feesten en andere activiteiten. Met hoofdtelefoons (lekker stil voor de omgeving) of met grote subwoofers (jij bepaald de volume). Van kleine woonkamers feesten tot grote events en festivals. Tevens verhuren ze ook gigantische LED schermen in Roermond. Leuk om videoclips op af te spelen, live beelden uit het publiek te laten zien of zet ze in voor een leuke drive-in bioscoop.

  Roermond, een Silent disco set per post ontvangen

  Huur de apparatuur bij ons en ontvang het pakket 1-2 dagen voor de boekingsdatum op locatie. De eerste werkdag na de boekingsdatum moet het pakket weer afgegeven worden bij een lokaal postkantoor.

  Loop rond door Alkmaar met de hoofdtelefoons!

  Als je een stille area hebt op je feest kunnen mensen rondom de zender tot wel 500 meter dansen. Voor veel feestlocaties in Noord-Holland is dat natuurlijk ruim voldoende, maar stel je wil een grote kroegentocht doen of langs alle highlights in Bussum, Middelburg, Hardenbeg, Moerdijk of Renkum. Dan hebben wij een mobiele oplossing! Één persoon draagt een rugzak met alle apparatuur op een accu. Op deze manier loopt de zender dus met de mensen mee. Hoelang de accu werkt? Ongeveer 24 uur!

  Is het alleen geschikt voor feesten? De stille disco koptelefoons zijn ook zeer geschikt voor unieke presentaties, rondleidingen, vergaderingen, congressen en colleges in Roermond. Mensen zijn gefocust op de presentator omdat ze niet worden afgeleid door de omgeving, ze kunnen zelf de volume bepalen en met de twee kanalen-functie is het ook mogelijk om tweetalige presentaties te houden.

  Waarom een Silent disco feest?

  Het maakt niet uit of je nu een single feestje, verjaardagsfuif, verkleed feest, baby shower of ander feest wil organiseren in Roermond een Silent disco is super leuk voor je gasten. Het is een leuke ervaring voor iedereen. Je kan zelf de volume bepalen, het muziekkanaal (A of B) en de omgeving heeft geen last van de muziek… mits je natuurlijk heel hard gaat meezingen.

  Wat zit er in het pakket? Het stille disco pakket bestaat uit het aantal draadloze koptelefoons, de zender, de bekabeling om een audiobron aan te sluiten en extra batterijen (gaan +/- 24 uur mee).

  Wat moet ik zelf nog regelen? Zelf moet je alleen nog 1 of 2 muziekbronnen regelen. Die kan je rechtstreeks op de Silent disco zender aansluiten. Denk aan een mp3-speler, laptop, smartphone of tablet. Inpluggen en klaar! Iedereen kan de koptelefoon opzetten en losgaan in de stille feestlocatie in Roermond.

  Huur de apparatuur in Limburg | De stille disco apparatuur is standaard voorzien van de twee kanalen. Je kan dus twee muziekbronnen aansluiten of met twee microfoons tegelijkertijd werken. Zo kan je bijvoorbeeld op kanaal A techno muziek zetten en op kanaal B 70/80s hits.

  Silent disco feesttent huren in Roermond?

  Een Silent disco op je single feestje, huwelijksfeest, tentfeest of ander themafeest is natuurlijk geweldig. Nu alleen nog een leuke feestlocatie in Roermond. Een zaaltje in de buurt, achterin de tuin, een leegstaande schuur of kies voor een uniek partytent. Wij verhuren ook door heel het land feesttenten. Maar geen standaard alu tenten, stertenten, gespannen tenten etc. Maar unieke en opvallende opblaasbare tenten. Bekijk hier een leuk overzicht van wat we allemaal verhuren in Limburg: Partytent verhuur in Roermond >

  Zoek je een Roermond naar Silent disco apparatuur, wil je zelf de muziek regelen of compleet met een allround DJ? 247Disco verhuurd al jaren door heel Nederland, Belgie en Duitsland de draadloze hoofdtelefoons. Je kan kiezen uit vier verschillende mogelijkheden:

  • Ontvang de apparatuur per post | Je moet dan alleen zelf nog de muziek regelen. Via een DJ/mengpaneel of sluit gemakkelijk een smartphone, tablet of computer aan (plug-and-play).

   

  • Compleet met muziek | Laat ons ook de muziek verzorgen. Een ervaren allround DJ komt dan op de feestlocatie in Roermond met een DJ meubel een lichtset en natuurlijk de Silent disco koptelefoons.

   

  • Mobiele feesten | Huur de apparatuur ingebouwd in een rugzak. Met deze backpack om kan je samen met de luisteraars door de straten lopen. Denk aan een leuke van-kroeg-naar-kroeg-tocht, een studentenintroductie, een vrijgezellendag of voor een leuke PR-stunt.

   


  In Roermond een leuke relatiegeschenk kopen of bestel een romantisch naam-cadeau

  Vragen? Stuur een Whatsapp bericht