SILENT DISCO VERHUUR

Wij leveren de goedkoopste Silent disco set van Nederland en België. De set die je via PostNL ontvangt bestaat uit een zender, het aantal koptelefoons, bekabeling om een muziekbron aan te sluiten en voor de zekerheid wat extra batterijen.

Naast de benodigde apparatuur ontvang je ook een gemakkelijke handleiding en een PostNL retourlabel. De eerste werkdag na het stille feesten moeten het pakket weer afgeleverd worden bij een postkantoor in de buurt.

BEKIJK PRIJSLIJST

HET PAKKET PER POST

Een aantal dagen voor het evenement ontvang je het pakket. In het pakket zitten uiteraard het aantal koptelefoons dat je gehuurd hebt. Daarnaast zenders om muziek uit te zenden naar de draadloze hoofdtelefoons. Op de zender kan je één of twee geluidsbronnen aansluiten. Kies je voor twee audiobronnen dan kunnen de gasten switchen tussen twee playlisten of audio bestanden. Voor een meerprijs van €45 kan je ook een draadloze microfoon huren, je kan dan live gesprekken voeren en de luisteraars kunnen je altijd goed verstaan en zelf de volume bepalen.

Controleer beschikbaarheid

GROTE VOORRAAD, SELLE LEVERING EN LAAGSTE PRIJS


De Silent disco sets gaan via PostNL door heel Nederland en België. Van kleine huisfeesten tot grote evenementen. Woonkamerfuif of juist een grote festival area, wij hebben ruim 2000 koptelefoons op voorraad.

Recente klanten reacties

De silentdisco is echt een aanrader! Makkelijk te installeren en zeer goede kwaliteit. Hiermee geeft je een hele andere dimensie aan een feest, iedereen vond het geweldig.

Daan

Super leuke avond gehad! Extra batterijen meegeleverd en super kwaliteit. De zender heeft een groot bereik, dus dat is heel fijn. Ook zeer betaalbaar! Dikke vette aanrader :)

Mark

De Samenloop voor Hoop in Raalte is mede dankzij het gratis ter beschikking stellen van de apparatuur een groot succes geworden met een fantastische opbrengst voor het KWF!

Hans

Makkelijke, goede en snelle communicatie. Hebben veel plezier gehad, de silentdisco was een grote hit op het feest!!

Jennifer

ANTWOORDEN OP VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer krijg je het geleverd, wanneer moet het retour, hoe is de kwaliteit, wat is het bereik van de zender etc. Hier vind je een overzicht van antwoorden op veelgestelde vargen over de silence disco apparatuur.

Wanneer ontvang ik de set?
De set gaat een aantal dagen voor de boekingsdatum met PostNL mee. Je ontvangt het dan uiterlijk één dag voor de boekingdsatum thuis, op locatie of bij een PostNL locatie in de buurt (wat jou voorkeur heeft). Gaat het om een spoed bestelling, neem dan telefonisch contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer moet de set retour?
De eerste werkdag na het geweldige silent disco feest kan alle apparatuur weer terug in de kist en afgeleverd worden bij een PostNL locatie. Bij het pakket zit een verzendlabel dat op de kist geplakt kan worden. De verzendkosten heen en terug zijn door ons al betaald. Dus de prijs die je in de prijslijst ziet staan is de prijs die je betaald.

Hoe is de kwaliteit van de apparatuur?
De koptelefoons zijn 'hufterproof' oftewel ze kunnen wel tegen een stootje. Daarnaast hebben de headsets een uitstekend pasvorm en is het geluid zeker goed. Bekijk de recensie maar van onze klanten klanten recensies . Maar naast deze budget koptelefoons leveren we ook een premium set. Deze headphones hebben een drie kanalen functie en zijn voorzien van LED verlichting. Lees meer over deze hoofdtelefoons: www.feesd.nl/silent-disco-huren

Welke audiobronnen kan ik aansluiten?
Op de zender kan je maximaal twee audiobronnen aansluiten. Kies je ervoor om twee bronnen te verbinden dan kan het publiek schakelen tussen kanaal 1 en kanaal 2. Als audiobron kan je een laptop, iPad, smartphone, mp3speler, DJ-set, mengpaneel of draadloze microfoon aansluiten. Dat laatste verhuren wij ook, een professionele draadloze microfoon kunnen wij meesturen voor €45 excl. btw. meerprijs. Is de installatie ingewikkeld? Nee, zeker niet! Wij leveren een gemakkelijke stap-voor-stap handleiding en een gemakkelijke installatievideo. Ons installatie record is binnen 23 seconden ;-)