247Disco drive-in show / Silent DJ

De drive-in show van 247disco houd in dat wij met een complete muziekinstallatie, lichtshow/sfeerverlichting en allround DJ naar jou feest komen. Wij verzorgen de muziek door heel Nederland voor verschillende soorten feesten. Van zomerse huwelijksfeesten tot winterse Aprés ski verjaardagen, van kleine woonkamerfeesten tot grote festivals.

Wat houd onze drive-in show in?
De drive-in show houd in dat we met een diskjockey meubel en een uitgebreide muziekinstallatie naar feest komen. De DJ’s van 247disco zorgen voor de door jou gekozen muziekstijl(en) en zorgen voor de sfeer die jij wilt creëren op jou party.

Onze lichtshow/sfeerverlichting 
De muziek en de DJ is een belangrijk onderdeel op feesten, de muziek zorgt ervoor dat de gasten losser worden en de sfeer ook een stuk gezelliger word. Maar toch is (sfeer)verlichting ook een erg belangrijk onderdeel, een lichtshow zorgt ervoor dat de sfeer sneller gemaakt word en mensen zich prettiger voelen op de dansvloer.

Bij een lichtshow hoef je niet gelijk te denken aan knallende lazers, rookmachines, en flitsende lampen (dit is natuurlijk wel mogelijk). Maar bij sommige muziekstijlen of bij het begin van de avond is sfeerlicht dat langzaam veranderd van kleur misschien wel meer gepast.

Ons motto: gen idee is te dol en geen uitdaging te groot

DJ Twenty-Four-Seven
DJ 247 spreek je uit als DJ twenty-four-seven, het betekend dat hij 24 uur per dag 7 dagen in de week tijd en zin heeft in een feest, oftewel altijd zin een party!

Deze deejee is de muziekwereld in 2005 binnen gestapt, maar luisterde al muziek voordat hij kon lopen. De meeste DJ’s hebben een eigenlijk stijl en wijken hier niet vanaf. DJ Twenty-Four-Seven en zijn team hebben een brede muziekstijl, alle muziek waar het publiek maar van kan genieten heeft hij in zijn collectie. Een avond los gaan op de nieuwste hits, meezingen met de 70/80s, of gewoon lekker een avondje dansen op heerlijke Latin.

Hij is een DJ voor een lekker achtergrond muziek, knallenende festivals, maar hij heeft ook evaring met het draaien op Stille disco (Silent disco) feesten.
De diskjockey heeft een grote muziekcollectie, dus een plaatje aanvragen is geen enkel probleem voor deze energieke feestmaker.

De muziekstijlen die DJ 247 en zijn team draaien: eighties (80s), nineties (90s), de nieuwste Top 40, Dance, House, Aprés Ski, Nederlandstalig, Feestmuziek, Hardstyle, Salsa, en Latin.

Voordat DJ Twenty-Four-Seven naar een feest gaat word er eerst afgesproken wat voor een muziekstijl(en) er ongeveer word verwacht op het feest. Maar ook spreken we af welke stijl je totaal niet op het feest wil horen. Hierdoor krijgt onze DJ een beter beeld van het feest en kan hij zicht hierop goed voorbereiden. Uitraad staat DJ247 altijd klaar voor een verzoekje op het feest zelf.

 Tevreden klanten reactie

Dag Wessel,

We wilden je graag nog even mailen.

Want wat een geweldig en fantastisch feest hebben wij gehad zeg!!! Iedereen praat er na een paar dagen nog steeds over! Want iedereen heeft zoo genoten van het feest! Je wist het allemaal perfect te doen, beginnen met rustig muziek en na de begindans was het echt KNALLEN!
Iedereen deed mee en bleef ook vanaf dat moment op de dansvloer!

Er zijn ook mensen naar de ceremoniemeesters toe geweest om naar jou te vragen! We vonden het heerlijk dat jij niet zo’n DJ bent die er constant doorheen praat.
Je hebt geweldige muziek gedraaid en het feest was echt een feest waar wij ons leven van hebben gedroomd. We zijn nog steeds aan het nagenieten.

De openingsdans was natuurlijk het hoogtepunt! Iedereen dacht dat het echt fout ging, dus je hebt het perfect gespeeld en natuurlijk fantastisch in elkaar gezet, daarom dat we ook een klein extraatje in de envelop bij hebben gedaan.

Heb je 28 maart 2025 al wat te doen? Dan zijn we namelijk 12 1/2 jaar getrouwd en willen we je graag als DJ op het feest haha!

We zullen je echt aan iedereen aanbevelen! Want je bent echt een geweldige DJ en ook nog is zeeer zeer goed geprijsd!

Ons feest was echt geslaagd mede door jou! Mensen die zijn gekomen, noemde het het feest van het jaar! En dat was het!!!!

Nogmaals bedankt voor alles en voor het beginnummer!

Groetjes Yoshi en Edith

 

Vragen? Stuur een Whatsapp bericht