Silent disco DJ’s in Nederland

 

Hieronder vind je een lijst met allround DJ's / drive-in shows die ervaring hebben met de Silent disco apparatuur.


KVL Drive-in show

KVL Live muziek / DJ KVL

DJ KVL is een ras echte entertainer en al jaren bezig met het vermaken en entertainen van mensen op div. evenementen, feesten en partijen. KVL is al jaren professioneel bezig niet alleen als dj maar ook als zanger/ entertainer en zingende DJ en weet daarom als geen ander het publiek perfect aan te voelen en de juiste nummers op het juiste moment te kiezen.

Wilt u een geweldig feest, bruiloft of evenement dan ben je bij DJ KVL aan het juiste adres! www.live-muziek.net


Silent DJ huren

DancingComet Events

Dansgarantie drive-in show | Deze drive-in show bestaat al sinds 1985 en na diverse samenstellingen en fusies zijn wij sinds 2003 actief als DancingComet. Een fusie tussen Jamboree en Hotsound drive-in shows heeft ervoor gezorgd dat de kennis en het enthousiasme van 2 drive-ins samensmolten in een bruisende combinatie, geschikt voor elk feest en gelegenheid. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat wij de beste VALUE FOR MONEY bieden.

www.dancingcomet.nl


.

Feiko - No Silence

NO SILENCE

Friese nuchterheid achter de draaitafels, meer dan 10 jaar draait DJ Feiko door (met name) de noordelijke provincies met zijn drive-in shows. Van bruiloften tot feesttenten, van verjaardagspartijen tot schoolfeesten overal is hij wel geweest. "Mijn doel is om bij ieder feest alle bezoekers het gevoel te geven dat ik ook een liedjes voor hem/haar heb gedraaid". 

Hij past zijn repertoire aan op de doelgroep. Meestal doet hij dat door op voorhand de leeftijd en een paar verzoekjes in te winnen, daar voeg ik dan mijn eigen muzikale voorkeur aan toe. En wat is die voorkeur dan? "Ik draai erg graag discoclassics (70's/80's/90's) in afwisseling met de hits van dit moment. En stiekum draai ik ook erg graag echter feestklappers om de hele zaal ondersteboven-achterstevoren-binnenstebuiten te keren". NoSilence.nl


vip-entertainment

VIP Entertainment

VIP Entertainment beschikt over verschillende drive-in shows in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Zo beschikken wij over een Budget Drive-in Show voor een aantrekkelijk laag tarief en dus zeer geschikt voor de kleine beurs, diverse Standaard Drive-in Shows inclusief een mooie lichtshow en ook enkele Exclusieve Drive-in Shows inclusief een mooie lichtshow en een verlichte LED dansvloer.

Uiteraard kan elke klant ook zijn of haar eigen drive-in show samenstellen met ons aanbod aan licht- & showeffecten. Vip-entertainment.eu


 

Def Tech - DJ Martijn

DEF-TECH / DJ Martijn

DEF-TECH is de drive-inshow uit het Land van Heusden en Altena. Zoekt u dus een drive-inshow voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij maken er namelijk echt een feest van!

Met onze professionele geluidsinstallatie hebben wij een passende oplossing voor alle mogelijke festiviteiten. Of het nu gaat om een grote feesttent, of dat het nu gaat om een klein zaaltje. Wij hebben altijd een passende audio oplossing op maat! Daarnaast hebben wij prachtige licht- en lasershows. Wilt u eens kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Def-Tech.nl


.

Dj huren?

DJHuren

U zoekt een dj die voor ieder wat wils draait, zodat al uw collega's een leuke avond hebben. Niet alleen diegene die lekker willen dansen, maar ook de collega's die gewoon gezellig willen kletsen. Later op de avond mag de muziek dus best wat harder, maar hij hoeft niet op standje oorlog.

Dat geldt ook voor de lichtshow; natuurlijk wilt u wel wat gekleurde discospots voor een feestelijke sfeer, maar u wilt geen discotheek met allerlei flitsende lampen en zoveel rook dat je elkaar niet meer ziet staan. DJhuren.nl


.

xower

Xower V.O.F. Diverse allround d.j.'s

Bij Xower kunt u terecht voor een feestje met 50 personen maar ook feesten tot 2500 personen. Tevens ook de Zakelijke drive in show mogelijk.

Festivals, optredens en evenementen gaan samen met meestal grote complexe processen die vooraf gaan, bijvoorbeeld, wie levert dit, wie regelt dat?. Wel of geen artiesten, zo ja welke? geluid? licht? zijn slechts een paar vragen. Om het plaatje compleet te krijgen kunt u bij ons terecht voor advies, of voor ondersteuning voor het algehele organisatieproces van uw evenement, festival of optreden. Maar natuurlijk ook voor de uitvoering ervan, Xower beschikt zelf over een aantal sets om uw evenement te voorzien van het nodige licht en geluid. www.xower.eu


 

Music Star

MusicStar.nl / DJ Edwin

Wij verzorgen, al meer dan 25 jaar, DJ’s - Licht – Geluid bij bruiloften, modeshows, bedrijfs-, school-, of straatfeesten, verjaardagen, e.d.

Dj Booth, Ttruss- Plus- met extra t.o.v. Set 2: 3m. truss, drie lichteffecten, Draadloze headset microfoon, Martin rookmachine, K&M statief set en achter scherm. MusicStar.nl


.

Finch discoteam

FINCH discoteam

FINCH discoteam verzorgt stijlvolle DJ shows met luxe, witte uitstraling & hoogwaardige LED-verlichting, altijd compleet verzorgd door een professionele allround DJ die jullie gasten zal verwennen met de lekkerste muziek! Discoteam.nl


.

FLV AUDIO

FvL Audio

FvL Audio biedt u een compleet verzorgde drive-in show, met tal van mogelijkheden tot aan catering. Uiteraard passen wij onze show geheel aan uw wensen aan.

Uw huwelijksfeest, jubileum, bedrijfsfeest of party moet immers onvergetelijk zijn. Met ruim 20 jaar ervaring als All-round DJ bent u zeker van kwaliteit. Uit onze collectie zoeken we de juiste plaat op het juiste moment.  Een complete variatie van jaren 70 tot en met heden, inclusief Nederlandstalige meezingers en stampers.

Een aankondiging, praatje op zijn tijd, maar ook het verzorgen van versterking van optredens of sketches tijdens uw feest zijn geen enkel probleem.

U vraagt, wij draaien!

Fvlaudio.nl


rms-tilburg

RMS-Tilburg

ij beschikken over verschillende, aan elke situatie aanpasbare Drive-in Shows. We hebben werkelijk overal aan gedacht, veel geluid, weinig geluid, (SILENT DISCO), veel licht, weinig licht, een groot Dj Meubel of een klein compact meubeltje. Voor elke locatie kunnen wij een passende oplossing bedenken en leveren.

Onze Drive-in Shows kunnen uitgebreid worden met een karaokeset en een artiestenset, wij kunnen zelfs, met onze partners,  leuk en betaalbaar entertainment aanbieden. Wij zijn dan in staat om naast de Drive-in Show ook de rest van het entertainment voor onze rekening te nemen en alles te verzorgen zoals u dat van ons mag verwachten: HELEMAAL TOP.

Rms-tilburg.nl


Tendance drive-in shows

Tendance Drive in Shows

Tendance Drive-in Shows staat bekent om de hoge kwaliteit van onze shows, onze apparatuur en onze allround DJ's. Om deze kwaliteit doorlopend te toetsen ontvangt elke opdrachtgever na het feest een evaluatieformulier waarin op verschillende onderdelen punten gegeven kunnen worden. Met trots kunnen we zeggen dat wij in het jaar 2013 een gemiddelde score van 8,6 behaald hebben! Tendance.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .