In Leidschendam Voorburg een Silent disco pakket boeken (Zuid-Holland)

Wat zit er in het pakket? Het stille disco pakket bestaat uit het aantal draadloze koptelefoons, de zender, de bekabeling om een audiobron aan te sluiten en extra batterijen (gaan +/- 24 uur mee).

Wat moet ik zelf nog regelen? Zelf moet je alleen nog 1 of 2 muziekbronnen regelen. Die kan je rechtstreeks op de Silent disco zender aansluiten. Denk aan een mp3-speler, laptop, smartphone of tablet. Inpluggen en klaar! Iedereen kan de koptelefoon opzetten en losgaan in de stille feestlocatie in Leidschendam Voorburg.

Huur de apparatuur in Zuid-Holland | De stille disco apparatuur is standaard voorzien van de twee kanalen. Je kan dus twee muziekbronnen aansluiten of met twee microfoons tegelijkertijd werken. Zo kan je bijvoorbeeld op kanaal A techno muziek zetten en op kanaal B 70/80s hits.

Silent disco feesttent huren in Leidschendam Voorburg?

Een Silent disco op je 90s party, groot feest, baby shower of ander themafeest is natuurlijk geweldig. Nu alleen nog een leuke feestlocatie in Leidschendam Voorburg. Een zaaltje in de buurt, achterin de tuin, een leegstaande schuur of kies voor een uniek partytent. Wij verhuren ook door heel het land feesttenten. Maar geen standaard alu tenten, stertenten, gespannen tenten etc. Maar unieke en opvallende opblaasbare tenten. Bekijk hier een leuk overzicht van wat we allemaal verhuren in Zuid-Holland: Partytent verhuur in Leidschendam Voorburg >

Leidschendam Voorburg, een Silent disco set per post ontvangen

Huur de apparatuur bij ons en ontvang het pakket 1-2 dagen voor de boekingsdatum op locatie. De eerste werkdag na de boekingsdatum moet het pakket weer afgegeven worden bij een lokaal postkantoor.

DJ BOEKEN IN Leidschendam Voorburg

Zoek je een beschikbare DJ in Zuid-Holland? Wij werken samen met het bedrijf HR-Sound. Dit is een professioneel bedrijf dat ervaren DJs levert voor evenementen, feesten en andere activiteiten. Met hoofdtelefoons (lekker stil voor de omgeving) of met grote subwoofers (jij bepaald de volume). Van kleine woonkamers feesten tot grote events en festivals. Tevens verhuren ze ook gigantische LED schermen in Leidschendam Voorburg. Leuk om videoclips op af te spelen, live beelden uit het publiek te laten zien of zet ze in voor een leuke drive-in bioscoop.

Zoek je een Leidschendam Voorburg naar Silent disco apparatuur, wil je zelf de muziek regelen of compleet met een allround DJ? 247Disco verhuurd al jaren door heel Nederland, Belgie en Duitsland de draadloze hoofdtelefoons. Je kan kiezen uit vier verschillende mogelijkheden:

  • Ontvang de apparatuur per post | Je moet dan alleen zelf nog de muziek regelen. Via een DJ/mengpaneel of sluit gemakkelijk een smartphone, tablet of computer aan (plug-and-play).

 

  • Compleet met muziek | Laat ons ook de muziek verzorgen. Een ervaren allround DJ komt dan op de feestlocatie in Leidschendam Voorburg met een DJ meubel een lichtset en natuurlijk de Silent disco koptelefoons.

 

  • Mobiele feesten | Huur de apparatuur ingebouwd in een rugzak. Met deze backpack om kan je samen met de luisteraars door de straten lopen. Denk aan een leuke van-kroeg-naar-kroeg-tocht, een studentenintroductie, een vrijgezellendag of voor een leuke PR-stunt.

 

Loop rond door Alkmaar met de hoofdtelefoons!

Als je een stille area hebt op je feest kunnen mensen rondom de zender tot wel 500 meter dansen. Voor veel feestlocaties in Noord-Holland is dat natuurlijk ruim voldoende, maar stel je wil een grote kroegentocht doen of langs alle highlights in Almelo, Leiderdorp, Lelystad, Tilburg of Dronten. Dan hebben wij een mobiele oplossing! Één persoon draagt een rugzak met alle apparatuur op een accu. Op deze manier loopt de zender dus met de mensen mee. Hoelang de accu werkt? Ongeveer 24 uur!


 

OFFERTE AANVRAGEN


Ik wil graag een offerte voor:

Silent disco op basis van verzending
Silent disco met bemanning
Silent disco compleet (Silent DJ, drive-in show, verlichting etc.)
Mobiele Silent disco (omgebouwde kinderwagen met allround Silent DJ)

Aantal draadloze hoofdtelefoons

Datum van evenement / activiteit

Plaats van evenement / activiteit

Voor- en achternaam

Email

Telefoonnummer

Aanvullingen

 


Waarom een Silent disco feest?

Het maakt niet uit of je nu een groot feest, strandfeest, sweet 16 feest, strandfeest of ander feest wil organiseren in Leidschendam Voorburg een Silent disco is super leuk voor je gasten. Het is een leuke ervaring voor iedereen. Je kan zelf de volume bepalen, het muziekkanaal (A of B) en de omgeving heeft geen last van de muziek… mits je natuurlijk heel hard gaat meezingen.

Is het alleen geschikt voor feesten? De stille disco koptelefoons zijn ook zeer geschikt voor unieke presentaties, rondleidingen, vergaderingen, congressen en colleges in Leidschendam Voorburg. Mensen zijn gefocust op de presentator omdat ze niet worden afgeleid door de omgeving, ze kunnen zelf de volume bepalen en met de twee kanalen-functie is het ook mogelijk om tweetalige presentaties te houden.


In Leidschendam Voorburg een leuke relatiegeschenk kopen of bestel een romantisch naam-cadeau

Geplaatst in Nederland en getagd met , , .